2020-08-19 15:51
Kemijärven Kiekko ry

Alexi Salonen aloittaa KeKin uutena juniorivalmennuspäällikkönä

Kemijärven Kiekko ry, Posion Pyrintö ry:n jääkiekkojaosto sekä Sallan Palloseura ry:n jääkiekkojaosto aloittivat uudenmallisen yhteistyön keväällä 2020. Yhteistyön tarkoituksena on tehostaa Itä-Lappilaista jääkiekkoa, niin että ko. kuntien jäähallien valot pysyvät päällä mahdollisimman pitkään.
Yhteistyön tueksi KeKi on palkannut tällä viikolla uudeksi Junioriorivalmennuspäälliköksi rovaniemeläisen Alexi Salosen. Junnuvalmennuspäällikön yhtenä tehtävänä on aloittaa Leijona-luistelukoulu -toiminta kaikissa kolmessa seurassa, joko kouluttamalla tai vaihtoehtoisesti itse järjestämällä. Lisäksi Alexin toimenkuvaan kuuluu tukea ja ohjata KeKin ja yhteistyöseurojen juniorivalmentajia heidän omassa työssään. Tavoitteellisen valmennus- ja pelaajayhteistyön kautta pystymme kehittämään pelaajia mahdollisimman pitkälle omissa seuroissamme ennen siirtymistä pelaajapoluilla eteenpäin.

Alexi tulee juniorivalmennuspäällikön tehtäväänsä innostuneena ja motivoituneena. Kuusi vuotta joukkuevalmennusta nähneenä, hän kokee että nyt on aika ottaa vastaan uusia haasteita ja kehittää itseään kokonaisvaltaisemmaksi jääkiekkotoimijaksi. Kylkiäisenä hän pääsee vaikuttamaan koko Itä-Lappilaiseen jääkiekkotoimintaan. Viimeiset pari kautta Alexi on ollut Rovaniemen Kiekko ry:n palveluksessa, mikä helpottaa toimimista, kun kontaktit Lapin alueen sateenvarjoseuraan ovat olemassa valmiina.

Alexin tavoittaa numerosta p. 040-7411059
alexisalonen@finnhockeyschool.fi